Skip to main content
Labo Rigo
© 2023 - Labo Rigo - Alle rechten voorbehouden

Resultaten

Omdat snelle rapportering noodzakelijk is om optimaal bij te dragen aan de diagnosestelling zetten we vooral in op elektronische berichtgeving. Het laboratorium voorziet in verschillende (digitale) mogelijkheden om uw resultaten te ontvangen.

Alle resultaten worden automatisch, meerdere keren per dag naar de eHealthBox van de arts verstuurd, om zo in het elektronisch medisch dossier (EMD) te kunnen worden ingelezen. Wij ondersteunen hiervoor alle gangbare formaten.

In onze resultatenserver Cyberlab kan men op eender welke locatie of moment de beschikbare resultaten realtime raadplegen. Voorgaande resultaten staan hier overzichtelijk naast elkaar, grafieken en cumulatieve rapporten kunnen van hieruit afgedrukt worden.
Cyberlab is ook makkelijk te raadplegen via uw smartphone, dit geeft de flexibiliteit om ook zonder PC steeds op de hoogte te blijven.

Dringende en pathologische resultaten worden uiteraard telefonisch doorgegeven, meestal door een klinisch bioloog, zodat men de resultaten, indien nodig, met hem/ haar kan bespreken. Ook smsfax en beveiligde mail behoren steeds tot de mogelijkheden.
Iedereen kan uiteraard ook nog steeds een papieren rapport ontvangen.