Skip to main content
Labo Rigo
© 2023 - Labo Rigo - Alle rechten voorbehouden
LR181van1

Wie zijn we

Labo Rigo is een modern gespecialiseerd laboratorium, actief in de sector van de klinische biologie.

Labo Rigo is een onderdeel van Sonic Healthcare Benelux. Sonic Healthcare Benelux is een netwerk van 4 klinische laboratoria verspreid over heel Vlaanderen: AML (Antwerpen), Labo Rigo (Genk), AML West (Ardooie) en Medvet (Antwerpen).
Zelf is Sonic Healtcare Benelux een onderdeel van de Sonic Healthcare groep, één van de grootste laboratoriumgroepen in de wereld.

Dagelijks voert het laboratorium duizenden analysen uit op bloed, urine, stoelgang of andere lichaamsmaterialen.
Sinds 1995 is het laboratorium geaccrediteerd. Ons kwaliteitsmanagementsysteem wordt minstens 1 keer per jaar aan een strenge BELAC-audit onderworpen.

Niet alleen kwaliteit maar ook service, is erg belangrijk binnen onze organisatie. Bij service leggen we de nadruk op snelle rapportering en een persoonlijke aanpak. We trachten de resultaten beschikbaar te hebben binnen de 24u.

Door de continue en selectieve besparingen in de klinische biologie kan het laboratorium een beperkt ereloon supplement aanrekenen. Meer informatie hieromtrent kan u terugvinden op de website van onze beroepsvereniging www.fvkl.be.

Onze klanten (huisartsen, specialisten, drugcentra, dierenartsen) kunnen steeds bij ons terecht voor overleg of persoonlijk advies. Verder staat service voor ons ook voor regelmatige ophaalrondes en extra snelle verwerking van dringende stalen.

Een gedeelte van deze website (het extranet) is enkel voorbehouden aan het medische korps. Registratie is hiervoor een noodzaak.