Skip to main content
Labo Rigo
© 2023 - Labo Rigo - Alle rechten voorbehouden

Huisarts bij Medi-mine

  • 7 november 2023
  • Vanaf 17 november 2023
  • full-time
  • Genk

Gezochte specialisatie/functie

Afgestudeerde huisarts of HAIO.

Beschrijving vacature

Medi-mine is een drukke en leerrijke praktijk met 7 artsen waaronder 2 HAIO's, ieder gespecialiseerd in zijn vak. Onze gevarieerde patiëntenpopulatie zorgt voor interessante pathologieën en leermomenten. De artsen worden ondersteund door een medisch secretaresse en drie verpleegkundigen.

Onze praktijk is blijven groeien waardoor we op zoek zijn naar versterking.

Uw werktijden in de praktijk worden samen in overeenstemming met de artsen besproken. We zijn op zoek naar een voltijdse arts..

De wachtdienst is goed georganiseerd, zowel tijdens de week als in de weekend via de wachtpost in het ZOL.

Patiënten komen steeds op afspraak. Afspraken boeken kan zowel via de website als telefonisch via onze robotstem. Het secretariaat is ook beschikbaar van 08u tot 19u.

U heeft veel mogelijkheden tot stellen van eigen diagnostiek zoals labobepalingen (ophaling labostalen 3x/d), laagdrempelige mogelijkheid tot samenwerking met radiologie en technische onderzoeken/handelingen (spirometrie, ECG , 24u bloeddrukmeting, cryotherapie, gipsen, kleine ingrepen, etc...).  De patiëntendossiers zijn gedeeld en er is een wekelijks overlegmoment voor interessante en complexere casussen.

Binnen de praktijk werken we met verschillende IT-programma's zoals CareConnect, Helena pro, online agenda, etc. Een externe firma biedt ons ondersteuning bij problemen. Verder kan U ons bezoeken op de website www.medi-mine.be, LinkedIn, instagram  en onze facebookpagina.

Locatie

Buitenlaan 11 1
3530 Genk
België

Contact

Dr Verhoeven
info@medi-mine.be
089 35 15 76
http://www.medi-mine.be/